Forum
Dodaj post/temat w: Wybierz Bogoria -- Zalew w Bogorii - lodowisko Oleśnica -- Podpalacz Osiek -- Jakie ceny w Osieku lub Oleśnicy Połaniec -- Basen w Połańcu -- Czy most w Połańcu powstanie ? -- Walentynki - gdzie ? -- Jak się Wam podobała impreza - Dni Połańca -- Jakie są ciekawe miejsca w okolicy ? Rytwiany -- Koncert w Pustelni -- Przedwojenne majątki do zwrotu ! Staszów -- Co się dzieje z Korabem ? -- Miasto powiatowe bez KINA - Wstyd -- Staszowski szpital - Jakie macie doświadczenia z tą placówką? -- Rewitalizacja Rynku w Staszowie -- Trasy rowerowe Staszów -- Zima powoli się zbliża -- Staszów czas wolny -- Pizzeria w Staszowie -- Boiska Orlika -- Czarni Połaniec Pogoń Staszów mecz 11 kolejki! -- Nowa siłownia w Staszowie -- SYLWESTER 2011/2012 -- Gdzie można się fajnie ubrać w Staszowie -- Jak Oceniasz obecnego Burmistrza? Sugestie, opinie - iStaszów.pl -- Czego brakuje na tym portalu Szydłów -- Sala weselna w Szydłowie?
Czego brakuje na tym portalu
Dodał:
Kinek79
2011-10-25 08:27:30
PW
Tematów: 4
Może zmotywujemy administracje do nowych działań na rzecz portalu pisząc czego brakuje na nim i co powinno się tu znaleźć
Oto moje propozycje :
1. Dział Pogoni ze skrótami video z meczów i aktualną tabelą
2. Lista i aktualne promocje supermarketów
3. Mapy wszystkich Miejscowości z powiatu
4. Więcej fotek i video
Macie coś do dodania ?
Re: Czego brakuje na tym portalu
Dodał:
SuperFajna
2011-10-11 13:09:03
PW Tematów: 1
mnie brakuje newslettera - czyli opcji gdzie można podać swojego maila i otrzymywałabym aktualności na moją skrzynkę pocztową
aaaa i jeszcze czat :)
Dodał:
Fredriech
2011-10-11 13:24:15
PW Tematów: 0
Brakuje możliwości pisania newsów przez zwykłych userów.
Jak się dodaje Video ? Czy dodawanie ogłoszeń jest bezpłatne ?
Dodał:
misia
2011-10-11 13:41:37
PW Tematów: 2
Brakuje możliwości komentowania aktualności. Ale mi się zrymowało :P
Pozdrooooooo Misia
Dodał:
Stingu
2011-10-11 15:02:18
PW Tematów: 1
Nad większością z propozycji już pracujemy:)
ODP
SuperFajna - newsletter jest wysatrczy ze klikniesz TAK i podasz maila przy : AKTYWUJ SWOJ POWIADAMIACZ
Fredriech - Video dodaje sie pod tym linkiem : http://www.istaszow.pl/index.php?f=addvideo
Dodawanie ogłoszeń jest bezpłatne !
Misia - aktualności da się komentować trzeba być tylko zalogowanym
Dodał:
S4msOn
2012-01-09 15:18:28
PW Tematów: 0
Dało by się coś zrobić z edycją postów? Dzisiaj byłem zmuszony napisać 2 pod sobą bo jeden sam się dodał. :/